MYSPYS

Kategori: Linnéas vardag :)

 


Tjoooo, har kollat x-factor med jonnis nu :)
Puss och kram//LinnéaKarin♥

DÅ DRAR LA JAG OCH TRÄNARA

Kategori: Linnéas vardag :)

HEMMA

Kategori: Linnéas vardag :)

Hooome again! 
Fan vad det krånglar med mobilerna då.. nu går luddes mobil inte att sätta på över huvud taget! och oskars mobil suger! fast den är väl i och försig bättre än millas gamla.. 
 

 nu ska jag kolla lite på 90210, sen blir det träning, sen kommer jonna hit :D vi ska kolla på x-factor och ha det myyyys! men nu ska jag dra.
Puss och kram//LinnéaKarin♥

SNABBT INLÄGG

Kategori: Linnéas vardag :)

Tjooo, gör ett snabbt inlägg nu, ska med mamma till coop, bloggar när jag kommer hem, ciaoooo!
Puss och kram//LinnéaKarin♥

FOTOBOMB PÅ MIG FÖR ATT JAG HAR TRÅKIGT

Kategori: Linnéas vardag :)

var snäll och mobba inte att jag ser drogad ut på viss bilder(typ alla)
Puss och kram//LinnéaKarin♥

UPPSVÄLLD MOBIL?

Kategori: Linnéas vardag :)

Halli hallå! Har varit nere på stan med mamma och shoppat litegrann ;) vi åt lunch på stan, sen åkte vi hem till mammas syster. Vi fikade lite grann och hade det mysigt. 
va ju nere på stan igår och köpte ett simkort. Ludde(min bror) kunde fixa så att jag kunde ha hans mobil, han bara återställde den så funkade det! ;) men det är bara det att den svällde upp! eller batteriet rättare sagt så baksidan på telefonen sprack lite. så nu är den fet. den stänger av sig själv och så kan man inte sätta på den om man inte har laddaren i. fett weird. min andra bror hade en iphone 3G, så den kan jag ju ta istället, men det är bara det att ljudknapparna inte funkar, och inte heller låsknappen..  
när vi va hos milla(min moster) så fick jag en gammal mobil av henne. jag kan ha iphonen när jag är hemma, men om jag ska någonstans så får jag ta den där gamla.. men nu ska jag inte tråka ut er med mitt tjat. här kommer bilder på vad jag köpte på stan med mammi idag! :D
tröja, lindex-249 :-
 
trosor, lindex-?
 
strumpor och tights
 
puss och kram//LinnéaKarin♥
 

BORTFÖRKLARINGAR

Kategori: Linnéas vardag :)

Sorry, sorry för att jag inte har bloggat idaaaaag. Hade liksom liiiiiite bråttom till skolan imorse..
ska ner till stan sen med mamma och fixa ett simkort. men får se vad det blir för mobil, hade ju tänkt ta min brors gamla iphone 3GS, men han kommer inte ihåg koden.. men man kanske kan fixa det? vet inte, får la se. idag gick dagen hyfsat fort, fredagar är inte så jobbiga. men åååååhh vad jobbigt, vi har no prov nästa vecka, och det är typ 1000000 sidor!! jag orkar inteeeeeee! sen har vi so prov också. nästa vecka har vi matte och engelska prov. love life.. nu ska jag fortsätte kolla på 90210(ja, jag har börjat kolla på en ny serie..) har bara kollat ett avsnitt, men det verkar braaa!
puss och kram//LinnéaKarin♥
 

TRÄNING

Kategori: Linnéas vardag :)

Hemma från en 2 och en halv timmars träning. gick inte så bra idag, men alla dagar kan ju inte va bra. Nu ska jag kolla på awkward(hehe) sen måste jag faktiskt ta tag i det här med pluggandet, jag måste verkligen bli bättre på det! Imon händer det nog inte så mycket, ska förmodligen se om vi kan fixa en mobil till mig. jag ska inte köpa en ny, men ett nytt simkort ska vi fixa :) Ska se om jag kan spara ihop pengar till en iphone 5 ;) får se vad den kostar, annars kanske en samsung, jag vet inte. men måste gå nu om jag ska hinna plugga också, ciaooooooo!
puss och kram//LinnéaKarin♥

AWKWARD

Kategori: Linnéas vardag :)

Cha cha bloggen! thihi, nu ska jag kolla lite på awkward(igen), sen MÅSTE jag plugga, ska ha en svenska inlämning imon och jag är inte klar. Har inte ens läst ut boken. Fuck. Jag kommer inte hinna. Jag är så jävla lat så jag orkar inte plugga, fast jag vet att jag måste, men det kommer förmodligen inte att hända, aja, skit samma.
puss och kram// LinnéaKarin♥

IN THA SCHOOL

Kategori: Linnéas vardag :)

Hejsan hoppsan! Nu sitter jag och jonnis och kollar på awkward. Den serien äger, ni borde verkligen börja kolla på det! och på pretty little liars, för det är också svinbra!
sorry för lite dålig uppdatering, men har haft ganska mycket på gång just nu, ska försöka förbättra mig!
Puss och kram//LinnéaKarin♥
 

GETTING READY FOR SCHOOL

Kategori: Linnéas vardag :)

Halloj! hållrt på att göra mig iordning för tha schooool. ska ha utvecklingssamtal idag, är lite nervös måste jag ju erkänna.. men jag har ju inte direkt gjort någonting, så jag har ju inget att va nervös för, right?
ikväll är det även det första konfirmationsmötet :) 
måste gå och äta fruksost nu, byeeeeeeee!
puss och kram//LinnéaKarin

LOVE LIFE

Kategori: Linnéas vardag :)

WIHOOOO!
Jag gick ju ner till polisen innan idag, och de hade hittat kameraväskan!!!! fatta ni hur glad jag blev eller!? mobilen var dock inte där, men whatever? det var ju objektivet som var det viktigaste!

det här är vad jag gör just nu ;)
 
kollar även första avsnittet av awkward för att se om den serien är något för mig. har ju kollat klart alla pretty little liars avsnitten, så jag har ju inget annat att titta på ;)
om en liten stund ska jag och träna mina små gymnaster ;) hörs senare
puss och kram//LinnéaKarin

FUCK LIFE.

Kategori: Linnéas vardag :)

Jahopp. Här tog det bra i livet slut. okej riktigt så hemskt är det kanske inte, men nära inpå fan.
min mobil och en kameraväska med ett objektiv med tillbehör för typ 9000 spänn blev idag stulet och det var mitt fel jaao. Somsagt så var ju jag och wilma ute och fotade. Vi lämnade kameraväskan på ett ställe(min mobil har förmodligen trillat ut där i jämte) och sen gick vi lite längre bort för att fota. Sen när vi kommer tillbaka så är väskan borta, jag hittar inte heller min mobil. Bra jobbat Linnéa! Jag menar, vem fan lämnar en kameraväska utan tillsyn!? Jaja, jag mår i alla fall skit för det här, men det finns inte så mycket jag kan göra. Ska gå till polisen imon för att se om det finns någon snäll människa därute som har hittat sakerna. Men liksom okej, det var oansvarsfullt av mig, men att det finns sånna människor därute som kan ta andras grejer, det är ju sjukt egentligen! Jaja, man lär sig av sina misstag, eller vad är det man säger?
 
Nu blir det att plugga lite engelska, kanske även läsa lite i den tråkiga boken, får se, man måste ju hinna med att sova också! 
puss och kram//LinnéaKarin
 

FETT TUFFA

Kategori: Linnéas vardag :)

Det här är jag och Wilma just nu! vi ska ut och fota i det dåliga vädret :) the typical mangos ;)
puss och kram//oss

DEMI LOVATO

Kategori: Musik Linnéa gillar ;)

Give Your Heart A Break
 
Skyscraper
 
var bara tvungen att lägga upp de här, så sjukt bra!

STUDIEDAG

Kategori: Linnéas vardag :)

Jag vaknade upp i morse och kom på att det var studiedag! wiiee :)
Det blev inte så mycket bloggande igår, ska försöka blogga mer idag. Jag och Wilma var aldrig ute igår, för hon skulle till göteborg med sin familj(om ni vill veta mer vad hon gjorde osv, klicka här) så vi ska ut idag istället. det var ju faktiskt lite tur att hon kom på att hon inte kunde, för idag är det ju bättre väder! Headern kanske ändras lite sen då, får se :)
 

 
den  här boken blir det även denna morgon. Jag kom på att ni undrar säkert varför jag läser denna boken om den är så dålig. Vi läser nämligen den i skolan. Och nu har jag lite bråttom, för den ska vara utläst och så ska man ha skrivit fem läsloggar om den tills på fredag :s good luck Linnéa! 
puss och kram//LinnéaKarin

GODMORGON

Kategori: Linnéas vardag :)

Godmorgon folkens! 
 
det här är vad jag gör just nu. Haha, jag sitter inte med boken för ansiktet, jag läser ju den såklart! Eftersom att bilderna blir åt fel håll kanske ni inte kan läsa vad det står. Boken heter Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Lite mysko namn, men jaja. Inte så bra bok, rekomenderar inte! Den blir bättre i slutet fast nej, den fallar inte mig i smaken ;)
Igår hade vi en mysig kväll hemma hos Wilma tillsammans med Sara och Evelina, Vi kollade på en film som hette I Know Who Killed Me. Den var ganska konstig och man fatta typ inte vad som hände, den var lite för komplicerad. Det var typ en skräckfilm så den var ju lite läskig, men det var tur att den flippade ur och blev overklg i slutet, annars hade jag ju inte vågat gå hem sen.
______________________________________________________________________________________________
 
Idag ska nog jag och Wilma ut och fota. Om det inte börjar regna, vilket det förmodligen kommer att göra. Men vi får väl gå ut i regnpauserna ;)
nej, nu ska inte jag sitta här och tråka ut er morgon!
puss och kram//LinnéaKarin♥
 

HANDBOLL

Kategori: Linnéas vardag :)

Nu ska jag iväg och kolla på handboll med Wilmis(hennes blogg hittar ni HÄÄÄÄR, kanske blir bloggande när jag kommer hem, vet inte riktigt. ikväll kanske det blir lite tjejkväll, får se, men måste gå nu!
puss och kram//LinnéaKarin

JAG ÄR TUFF, FÖR JAG HAR BÖRJAT BLOGGA!

Kategori: Linnéas vardag :)

Wohoo, jag ska börja blogga nu! Det är lite kaos just nu med header och design och så, men Lisa håller på att hjälpa mig. Hennes blogg hittar ni HÄR. 
 


 
nu sitter jag i min gosesäng i gosekläder och lyssnar på gosemysik, gosigt.
 
 
det finns två låtar som jag aldrig kommer tröttna på
 
Live While We're Young-One Direction
 
Don't You Worry Child-Swedish House Mafia
 
jag sitter och lyssnar på de här låtarna om och om igen, tröttnar aldrig!